Från Wiki Grepolis SE
Version från den 29 oktober 2013 kl. 04.42 av Lothoria (diskussion | bidrag) (Skapade sidan med '==Vad handlar eventet om?== Democritus, en alkemist och filosof till yrket, erbjuder sina tjänster till dig. Du kan lämna över skrämmande ingredienser till honom och han k...')
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök

Vad handlar eventet om?

Democritus, en alkemist och filosof till yrket, erbjuder sina tjänster till dig. Du kan lämna över skrämmande ingredienser till honom och han kommer blanda dessa till belöningar som kan hjälpa dig.

Samla Ingredienser

För att fullfölja din karriär som alkemist kommer du behöva ingredienser. Du kommer att få dessa genom att genomföra Ö-uppdrag i huvudsak. Mängden ingredienser du kan få beror på dina poäng:


Totalpoäng för spelare Ingredienser/Ö-Uppdrag
< 10000 1
10000 - 50.000 2
> 50000 4


Vilken ingrediensen du får du är slumpvis men vissa är sällsyntare än andra. Andra sätt att få ytterligare ingredienser är att köpa dem med guld. Kom ihåg att priset för en ingrediens ökar vid varje köp. Priset återställs en gång om dagen (vid midnatt).

Brygder

Aklemi.jpg


För att kunna skapa en belöning ska du sätta ihop tre ingredienser, som du väljer själv, på ditt alkemistbord. Ordningen spelar ingen roll. Så snart du har valt de tre ingredienserna ser du en "brygg" knapp. Genom att klicka på den kommer ingredienserna konsumeras och din belöning skapas. Om du har använt en viss kombination för första gången kommer den att sparas i din receptbok. Du kan antingen spara dina belöningar i ditt lager, använda dem med en gång i din valda stad, eller slänga den. Om du väljer en belöning som ger dig enheter över tid. se till att din valda stad har tillräckligt mycket fri befolkning, Annars kommer eventuellt enheterna som skapas slösas bort.

Receptbok

Recept.Jpg


Receptboken listar alla kombinationer du har hittat hittills. Den har också två smidiga filteralternativ: "Visa alla recept" kommer att lista alla recept, även de du inte kan göra för tillfället om du saknar vissa ingredienser. "Visa bara möjliga recepts" kommer att lista de recept som du har alla nödvändiga ingredienser till. I receptboken finns en ruta på din vänstra sida som låter dig välja specifika ingredienser för att för att sortera ut recept som innehåller den ingrediensen. Om det är en viss belöning du behöver veta hur du skapar direkt (utan att experimentera) kan du köpa slumpvis utvalda recept för 50 guld.

Genvägar

Det finns några tangentbordsgenvägar för de som vill öka effektiviteten. Håll ner ALT och klicka på en ingrediens för att placera den på alkemistens bord direkt istället för att använda "drag och släpp" funktionen SHIFT och klicka på en ingrediens för att för kommer att lägga så många av samma ingrediens som det finns platser för på bordet.