Från Wiki Grepolis SE
Version från den 29 november 2012 kl. 20.36 av The Conqueror (diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök

Så här går det till:

Julkalendern 2012 innehåller många roliga överraskningar. Du har varje dag möjlighet att öppna en presentask där du kan välja 1 av 3 juldekorationer. Dessa använder du för att skapa din egen julbild fram till den 24:e december. Denna bild kan du dela med andra spelare.

Varje dekoration är förknippad med en belöning. Så snart du valt en juldekoration kommer du automatiskt få belöningen. Du behöver inte använda dem direkt. Det du behöver göra är att klicka på presentasken varje dag för att öppna och komma åt innehållet. Du kan använda dekorationerna hur du vill fram tills dess att julfirandet är slut.

Missade dagar

Om du missat att öppna en dag kan du använda guld för att öppna den dagen en annan dag. Då kan du också välja att använda din juldekoration när som helst före julfirandet är över.

Logga in varje dag för att klicka på dagens presentask. Genom att göra det kommer rosetten att knytas upp och du får tillgång till innehållet, att använda på det sätt du önskar.

Byta Juldekoration

Om du inte gillar hur det ser ut längre, eller vill använda ytterligare belöningar under samma dag? Då kan kan du använda guld för att byta ut en juldekoration. Då kommer den gamla dekorationen bytas ut mot den du valt istället. Om du tidigare inte nyttjat belöningen förknippad med dekorationen kommer du dessutom få belöningen förknippad med den dekorationen.

Notera

Kom ihåg att det inte alltid är möjligt att välja dekorationsbelöning. Det händer om du försöker nyttja en som redan har effekt på den valda staden. Om det är så, får du vänta tills den inte längre är aktiv innan du kan använda eller byta dekoration.

Så fort du placerat ut dekorationen på din julbild blir de "använd" vilket betyder att du inte kan få just den belöningen igen även om du väljer att byta ut den mot en tidigare dekoration. Detta betyder att du kan få maximalt tre belöningar per kalenderdag.