2.0 Portal

Från Wiki Grepolis SE
Hoppa till navigering


OBS! Informationen om Version 2.0 och allt vad det innebär håller just nu på att uppdateras.. Mer information om de nya funktionerna finns i artikeln Version 2.0. Resten av wikin kommer uppdateras när 2.0 gäller för alla världar.

Grepo2 changelog.png


2.0 är den första riktigt stora uppdateringen för webläsarspelet grepolis. Denna uppdatering innehåller flera funktioner som kommer förbättra spelupplevelsen, samt utöka spelet. Zeta var den första världen som fick 2.0 (2011-04-12), efter några månader så uppdaterades även gamla världar till 2.0.

Läs den kompletta guiden här!
Världsunderverk

Världsunderverken är en ny funktion som ger grepolis ett intressant lagspels moment. Varje allians kommer att tävla om att bygga dessa underverk för att kunna bli en del av historian som segrare.

Nytt Gränssnitt

Det nya interfacet kommer att förbättra grepolis upplevelsen enormt! Växla enkelt mellan städer, och beskåda din omgivning med en betydligt större och förbättrad karta i bakgrunden.

Nytt farmningssystem

Det nya farmningssystemet är en stor förbättring på det gamla. Att farma bondbyar är nu lika enkelt som några få klickningar. Att farma en bondby kräver heller inte längre några enheter i staden, har du väl erövrat en bondby så kommer du alltid kunna begära resurser från den, så länge den inte gör revolt mot dig.

Fenicisk handelsman

Denna handelsman kommer stanna i någon av dina hamnar en gång varje 24e timma. Han kommer med flera erbjudande som resurser eller trupper i utbyte mot silver.

Ny Gud: Hades

I 2.0 kan du dyrka kungen av undervärlden, Hades. Hades har precis som alla andra gudar 4 unika besvärjelser samt 2 mytiska enheter, Kerberos och Erinys. Bland Hades nya besvärjelser finner du bland annat möjligheten att gunsta in 500 silver i valfri stad.

Och det finns mer!!
  • Anfallsplanerare – En ny funktion som hjälper dig tajma in attacker, samt dela med dig av dina planer till allierade.
  • Ny akademiforskning: Spionage
  • Ny tutorial
  • Förfinad stadsöversikts grafik