Från Wiki Grepolis SE
Hoppa till: navigering, sök

Vad är detta?

Vänligen komihåg att denna funktion är fortfarande i sina tidiga utvecklingsstadium, och vi planerar att förbättra det!

Byta med guld är en funktion som tillåter spelare att ge sina resurser i utbyte mot guld till andra spelare. Med hjälp av detta kan spelare som sitter på stora resurser hjälpa andra spelare och få användbar belöning i utbyte.

Hur fungerar detta?

Gold trade.png

Byta med guld är rätt enkelt att använda, det fungerar precis som alla andra erbjudande på marknaden. Man behöver bara gå till marknaden och skapa ett erbjudande.

Du kan göra ett erbjudande där du frågar efter guld och erbjuder resurser eller att du få resurser för guld.

Du kan finna eller skapa erbjudande från 1 guld upp till 200 guld, gällande resurserna så är det som förut, du är begränsad av dina handelsmän.

I syfte att hjälpa spelare att tjäna guld, är dessa erbjudande först i listan. Vi hoppas med detta att du inte kommer missa dessa bra affärer som andra spelare erbjuder dig.

När får jag guldet?

Detta fungerar precis som förut, när väl handeln har inletts måste du vänta till handelsmännen har kommit till deras destination och bytet är fullbordat vid det tillfället.

Är det några restriktioner?

Det är två väldigt viktiga restriktioner, på grund av säkerheten kan du endast byta med maximalt 200 guld.

Dessutom, endast guld som har blivit köpt kan användas att byta med. Detta innebär att allt guld som du har fått via spelet kan inte användas, förutom guldet som du skaffade via byta med guld.

Är det tillgängligt på min värld?

Att byta med guld är endast tillgängligt och aktivt på nya världar.