Från Wiki Grepolis SE
Hoppa till: navigering, sök

Hur det ser ut

Nwot2017.png

Beskrivning

Evenemanget Tidshjulet innehåller 24 hjul. Varje dag kan du öppna ett nytt hjul. Efter att klickat på en dag, kommer det tillhörande hjulet att dyka upp på högra sidan av fönstret. Varje hjul innehåller sex olika belöningar och helig gren. Samla ihop fem heliga grenar för att få alla rådgivarna i en vecka gratis eller, om du spelar på en värld med hjältar, blir din belöning den exklusiva nya hjälten "Ajax"
Du snurrar på hjulet genom att trycka på knappen i mitten och väntar till den stannar av sig själv. En belöning kommer att dyka upp i mitten efter en kort animation. Dagens första snurr är alltid gratis, men du kan snurra fler gånger om du använder guld. Belöningen du får är helt slumpmässig. Du måste ta belöningen innan du kan snurra på hjulet igen.
Hjulet kan fyllas på med alla tagna belöningar genom att spendera guld.
Efter första snurren på hjulet, en dekoration på bakgrunden kommer att låsas upp. Låser man upp dekorationer ger det dig utmärkelsen "Spola tillbaka tiden".

Hur man öppnar evenemanget

Tryck på den lilla evenemangsikonen på det nedersta högra hörnet på skärmen för att öppna upp evenemanget.

Nwot2016 icon.png

Hur man öppnar en dag

Så fort du för din mus över den illusterade scenen, kommer knappar att poppa upp över hela evenemangsfönstret, varje knapp har ett nummer (1 till 24). Om du trycker på en knapp kommer Tidshjulet för den dagen att öppnas upp på din högra sida, bredvid trädet. För att öppna hjulet för den dagen måste den dagen ha passerats.

Nuvarande dag

Dagens knapp är guldfärgad.

Winter2015 current.png

Passerade dagar

Knapparna för passerade dagar som åtminstone innehåller en belöning visas som blå.

Winter2015 past.png

Spara belöningar

Du behöver inte acceptera belöningarna på en gång. Du kan ha dem i hjulet till slutet på evenemanget.

Winter2015 collect.png

Dekorationer

Så fort du gör din första snurr för dagen, en ny (och specifik för den dagen) dekoration kommer att läggas till landskapet.

Snurra på hjulet

Till en början, det finns endast en snurra knapp i mitten av hjulet om du har en gratis snurr.
Trycker man på denna knapp kommer ett ljus att snurra över alla tillgängliga belöningar (inte dem som du redan har fått).
När animationen stannar, kommer knappen i mitten att försvinna och belöningen som du har fått kommer att flyttas till mitten.
Du kan trycka på belöningen för att antigen lagra den i ditt lager, använda den direkt för din valda stad, eller kasta den. Var noga att samla dem innan evenemangets slut.

Fylla på

Om du har fått alla 6 belöningar på ett hjul kan du första gången fylla på det genom att använda 50 guld, efter det kommer priset att öka. Du kan också fylla på hjulet tidigare (säg att du har fått belöningen du ville ha, och vill ha chans på den igen). Kom ihåg, priset för denna funktion kommer att öka med varje användning, och kommer att återställas till 50 guld vid midnatt.

Heliga grenar

I detta evenemang, visas även de heliga grenarna. De visar hur långt du har kommit till gratis rådgivare eller "Ajax" på världar som har hjältar. När du har samlat in alla grenar kommer du att få utmärkelsen “Gåva från naturen".

Nwot2016 branch.png

Heliga grenar samlingen

En belöning för varje kommer det också att medfölja en helig gren. Om du får den belöningen, får du även den heliga grenen.
Så fort du har fått alla 5 heliga grenar, kommer alla kvarvarande i hjulet att försvinna. Rådgivarna/Ajax kommer att byta från grå till färgade när de är upplåsta.
Att använda fylla på funktionen kommer inte att fylla på redan insamlade grenar!

Kostnaden för extra snurrar

Första snurren för den valda dagen är alltid gratis. Extra snurrar kostar premium.

Första snurren är gratis, andra kostar 100 guld och nästa är alltid 100 guld mer än den förra.

Snurr Featureicons02 2.08.png
1 Gratis
2 100
3 200
4 300
5 400
6 500

Om du missade att snurra en föregående dag, kostar första snurren 100 guld. Varje extra snurr kostar 100 guld mer än den förra.

Snurr Featureicons02 2.08.png
1 100
2 200
3 300
4 400
5 500
6 600

Detta innebär att andra snurren kostar 100 guld endast på den nuvarande dagen. Om du missar att snurra, så kostar en extra snurr där 200 guld.

Nedräkning

Evenemanget är endast tillgängligt för en begränsad tid. Kvarvarande tid visas alltid som en nedräkning längst upp till vänster i evenemangsfönstret. När tiden är slut, kan du inte öppna evenemangsfönstret. Kom ihåg att ta alla dina belöningar innan tiden går ut. Det finns ingen möjlighet att få belöningarna sen.

Mobil Appen

Detta evenemang kommer att finnas tillgänglig på våran app, så snart vi startar evenemanget. Kolla in det, för på appen snurrar du hjulet med endast ditt finger!

Utmärkelser

Under detta evenemang kan du få två olika typer av utmärkelser. Den första "spola tillbaka tiden" utmärkelsen, fås efter att du har snurrat på hjulet 3/6/12/24 gånger. Den andra utmärkelsen, "Gåva från naturen" fås om man har samlat ihop alla heliga grenar.

Spola tillbaka tiden

3 Snurrar 6 Snurrar 12 Snurrar 24 Snurrar
Nfot2016 lvl1.png Nfot2016 lvl2.png Nfot2016 lvl3.png Nfot2016 lvl4.png

Gåva från naturen

Nfot2016 collector.png