Från Wiki Grepolis SE
Hoppa till: navigering, sök

Så här ser det ut

Xmas 2014.jpg

När pågår eventet?

1:a December till 31:a December 2014

Beskrivning:

Precis som vilken adventskalender som helst är det 24 lyckohjul under eventet. Varje dag kan du öppna ett nytt lyckohjul. Efter att ha klickat på en dag kommer lyckohjulet att komma fram på den högra sidan av fönstret. Varje hjul innehåller sex olika belöningar och en skräva. Samla ihop fem skrävor och få alla fem rådgivarna i en vecka gratis.
Du snurrar på hjulet genom att trycka på knappen i mitten. Du kan trycka igen för att stanna hjulet eller låta den stanna av sig själv. En belöning kommer att komma fram i mitten efter en kort animation. Den första snurren varje dag är alltid gratis, men du kan köpa fler gånger per dag om du spenderar guld. Vilken belöning du får är helt slumpvis. Du måste inhämta alla belöningar innan du kan snurra på samma hjul igen.
Ett hjul kan be påfyllt igen genom att spendera guld.
Efter första snurren på ett hjul kommer en dekoration på Julgranen att låsas upp. Om du låser upp alla kommer du att få utmärkelsen Lyckosam regent.

Hur man öppnar Kalendern

Klicka på den lilla eventbilden i det nedre högra hörnet för att öppna kalendern.

Christmas2014 icon.jpg

Hur man öppnar en dag

Så fort du flyttar din mus över den illustrerade scenen kommer pinnar att dyka upp över hela eventfönstret, varje pinne har ett nummer (1-24).. Om du klickar på ett nummer kommer dagens lyckohjul att öppna upp på höger sida, bredvid trädet. För att öppna en dag, måste lämplig dag nåtts.

Nuvarande dag

Dagens pinne är markerad i guld.

Pin premium.png

Tidigare dagar

Pinnar från tidigare dagar som fortfarande har minst en belöning visas i blått.

Pin current-day.png

Spara belöningar

Du behöver inte acceptera belöningen på en gång. Du kan "samla" dem i hjulet till eventet slutar.

Pin collect.png

Dekorationer

Så fort du gör din första snurr för dagen kommer en ny (och dagspecifik) dekoration att läggas till.

Hur man samlar in en belöning

Till att starta med, det är bara en snurr knapp i mitten av hjulet om du har en gratis snurr.
Trycker man på denna knapp kommer en lätt snurr över alla tillgängliga belöningar (exkluderat de som redan har tagits). Snurraknappen kommer att ändras till en stoppknapp under animationen. Trycker man på denna kommer hjulet att stannas fortare.
När animationen stannar kommer knappen i mitten att försvinna och vinsten du fick kommer till mitten.
Du kan trycka på belöningen för att spara den i ditt lager, använda direkt på vald stad eller kasta den. Du kan också lämna den där för att hämta den senare.
Om du tog hand om belöningen kommer snurraknappen fram igen, dock är det en Premium snurr denna gång. Tar man den 6:e belöningen kommer animationen inte att visas. Utan den sista belöningen kommer direkt till mitten.

Fyll på

Om du har erhållit alla belöningar på ett hjul kan du fylla på den genom att spendera guld. Du kan också fylla på tidigare (dvs. om du har tagit alla belöningar du vill ha och vill få dem igen). Ha i åtanke att priset för denna funktion kommer att öka för varje användning, dock kommer den att återställas vid midnatt.

Skärvor

I kalendern finns det också en bild över skärvor, som visar framgången innan du låser upp gratis rådgivare.

Shard1 small.png

Samla skärvor

En av dagens belöningar kan innehålla en skräva. Om du får den belöningen kommer du att få den till skärvornas översikt, vilket kommer så småningom att låsa upp rådgivarna gratis i 7 dagar.
Så fort du har fått rådgivarna kommer inte skärvorna att finnas i hjulet. Rådgivarna kommer dessutom att gå från gråa till färgade när de låses upp.
Att använda fylla på funktionen kommer inte att ge redan tagna skrävor!

Kostnad av att snurra på hjulet

Första snurren för dagen är alltid gratis. Fler snurr kostar premium. Om du missade en snurr dagen innan kommer första snurren på det hjulet att kosta 50 guld.

Snurr Featureicons02 2.08.png
1 eller 2 50
3 100
4 150
5 200
6 250

Nedräkning

Juleventet är bara tillgängligt under en begränsad tid, mellan 1:a December och 31:a December 2014. Återstående tiden är alltid tillgänglig som en nedräkning i övre vänstra hörnet i eventfönstret, visandes dagar, timmar, minuter och sekunder. När tiden är slut kommer det inte att vara möjligt att öppna fönstret. Kom ihåg att samla ihop alla dina återstående belöningar som du lämnade i hjulet före tiden går ut. Efteråt går det inte att få dessa belöningar.

Mobilapp

Vårat event kommer också att vara tillgängligt i våran app. Kolla in den, för där kan du snurra på hjulet med ditt finger!

Christmas2014 2.jpg