Tyches adventskalender 2017

Från Wiki Grepolis SE
Hoppa till navigering

Hur det ser ut

TychesAdventCalendar2017.jpg

Evenemang Period

1:a December - 31:a December 2017

Beskrivning:

Precis som vilken bra adventskalender finns det 24 lyckohjulet under evenemanget. Varje dag kan du öppna lyckohjulet. Efter att ha klickat på en dag, kommer motsvarande lyckohjulet att dyka upp på höger sida. Varje hjul innehåller sex olika belöningar och en vinter kristall. Samla ihop fem vinter kristaller för att få alla fem rådgivarna för en vecka gratis, eller om du spelar på en värld med hjältar så kommer du får en ny hjälte, Telemachos.
Du snurrar på hjulet genom att trycka på knappen i mitten och väntar till den stannar av sig själv. En belöning kommer att dyka upp i mitten efter en kort animation. Dagens första snurr är alltid gratis, men genom att spendera guld kan du snurra fler gånger. Du måste samla in belöningen innan du kan snurra på hjulet igen. Sektionen på hjulet har olika chans att bli valda, med mer värdefulla belöningar som mindre chans på din första spin. Värdet på föremålet kan ses genom hur mycket sektionen lyser.
Ett hjul kan fyllas upp med de gamla belöningar genom att spendera guld.
Efter första snurret på hjulet kommer en snöglob att låsas upp. Låsa upp dekorationer kommer ge dig utmärkelsen "Vinterlycka".

Hur man öppnar Kalendern

Klicka på den lilla evenemang ikonen i det nedre högra hörnet på skärmen för att öppna kalendern.

Winter2015 icon.png

Hur man öppnar en dag

Så fort du flyttar din mus över den illustrerade platsen, kommer knappar dyka upp över hela evenemangfönstret, varje knapp har ett nummer (1 till 24). Om du klickar på en knapp kommer lyckohjulet för den dagen att öppnas upp på höger sida, jämte snögloben. För att öppna en dag måste denna dag vara eller har varit.

Nuvarande dag

Dagens knapp är upplyst i guld.

Winter2015 current.png

Föregående dagar

Knappar som fortfarande innehåller minst en belöning visas i blått.

Winter2015 past.png

Lagra belöningar

Du behöver inte acceptera belöningarna på en gång. Du kan "lagra# dem i lyckohjulet till evenemanget slutar.

Winter2015 collect.png

Dekorationer

Så fort du har gjort din första snurr för dagen kommer en ny dekoration (specifik för den dagen) att läggas till landskapet.

Hur man tar en belöning

Till att börja med, det finns bara en "snurra" knapp i mitten av hjulet, om du har en gratis snurr.
Trycker man denna knapp kommer den att lätt snurra över alla tillgängliga belöningar (ej dem som du redan har fått).
När animationen stannar kommer knappen i mitten att sakta försvinna och belöningen som du har vunnit hamnar i mitten.
Du kan klicka på belöningen i mitten för att antingen lagra den i ditt lager eller använda den direkt på den stad du har valt eller helt enkelt kasta iväg den. Du kan även lämna den där så länge evenemanget pågår och hämta den senare.

Påfyllning

Om du fått alla 6 belöningarna på ett hjul kan du första gången fylla på det genom att spendera 50 guld, efter detta komma priset att öka. Du kan även fylla på hjulet tidigare (om du redan har fått belöningen du var ute efter, och vill försöka få den igen). Kom ihåg, priset för denna funktion ökar efter varje användning, men återställs vid midnatt.

Vinterkristaller

I kalenderns skärm finns det också "visa vinterkristaller", som visar dig hur långt du har kommit till du låser upp belöningen gratis rådgivare. Du får även, när du har samlat in alla vinterkristaller, utmärkelsen “Alla kristaller"

Winter2015 shard.png

Vinterkristallsamling

En belöning varje dag har även en "vinterkristall". Om du får denna belöning kommer du att få vinterkristallen i kalenderskärmen, som kommer så småningom låsa upp antingen den nya hjälten Telemachos eller alla rådgivarna i 7 dagar.
Så fort du har fått rådgivarna kommer inte vinterkristallerna att synas i hjulet. Rådgivarna kommer också att byta färg, från grå till färgade när de är upp låsta.
Att fylla på kommer inte återskapa redan insamlade vinterkristaller!

Kostnad för extra snurrar

Dagens första snurr är alltid gratis. Att ytterligare snurra på hjulet kostar premium. Om du missade att snurra en dag, kommer detta att kosta dig 100 guld.

Snurr Featureicons02 2.08.png
1 Gratis
2 100
3 200
4 300
5 400
6 500

Om du missade ett snutt föregående dag kommer det första snurret kosta dig 100 guld. Varje snurr kommer kosta 100 guld mer än det förra.

Snurr Featureicons02 2.08.png
1 100
2 200
3 300
4 400
5 500
6 600

Det här betyder att det andra snurret kostar 100 guld enbart den dagen. Om du missar ett snurr kommer det andra snurret nästa dag kosta 200.

Nedräkning

Jul evenemanget är endast tillgängligt under en begränsad tid, mellan 1:a December och 31:a December 2016. Återstående tid visas alltid, som en nedräkning i toppen på den vänstra sidan i evenemangsfönstret, räknar ner dagar, timmar, minuter och sekunder. När tiden är slut, är det inte längre möjligt att öppna fönstret. Kom ihåg att du måste samla in alla eventuella belöningar som du har lagrat i hjulen innan tiden går ut. Det finns inget sätt att återfå dessa belöningar när tiden är slut.

Mobilappen

Evenemanget kommer även att vara tillgängligt i våran app. Ta dig tiden att kolla in detta, då du med endast fingret kan snurra på hjulet!

TychesCalendarMobile.png

Utmärkelser

Under vinterevenemanget kan du vinna två olika utmärkelser. Den första är "Vinterlycka", vilket du får när du har snurrat på hjulet ett viss antal gånger. Den andra utmärkelsen, "Alla kristaller" får man när man har samlat in alla kristaller.

Vinterlycka

1 Snurr 5 Snurr 10 Snurr 24 Snurr
Winter2015 lvl1.png Winter2015 lvl2.png Winter2015 lvl3.png Winter2015 lvl4.png

Alla kristaller

Winter2015 collector.png