Från Wiki Grepolis SE
Hoppa till: navigering, sök

Evenemangs Period

Evenemanget varar i tre dagar, vilka du kan försöka förstöra portalen.

Beskrivning

Under evenemangsperioden har en Portal till underjorden dykt upp i alla dina städer. Ditt mål är att förstöra portalen före tiden går ut. För att förstöra den måste du samla in 6 underjordiska stenar. Stenarna kan du hitta när som helst när du startar ett äventyr i portalen. Äventyren tar lite tid och kostar en del enheter. Slutför man äventyren ger dig resurser eller gunst. Utöver detta har du chansen att finna en underjordisk sten, men det finns alltid en risk att förlora alla din enheter som du har skickat till portalen. Efter att du har samlat in alla 6 stenarna kan du förstöra portalen och få den slutgiltiga belöningen. Om du spelar aktivt kan du även få en exklusiv utmärkelse.

Hades Portal main screen.png

Hur man öppnar portalen

Du kan öppna portalen genom att klicka på portalens bild i en av dina städer. Det finns endast en portal som du komma åt från alla dina städer.

Hades Portal in city.png

Mål

Skicka enheter ut i äventyr för att hitta 6 underjordiska stenar. Efter du har hittat alla 6 stenarna kan du förstöra portalen och få den slutgiltiga belöningen. Så fort du har förstört portalen kan du inte återvända till den och dess äventyr.

Hur man får stenarna

I portalen kan du starta olika äventyr, de räcker en specifik tid. För att starta ett äventyr behöver du ett visst antal enheter. Och i slutet av äventyret blir du belönad med resurser och gunst. Dessutom kan du finna underjordens stenar, men kom ihåg att risken finns alltid att dina enheter inte återvänder från sitt äventyr.

Hades Portal adventure.png
Hades Portal adventure reward.png

Evenemang belöning

Efter att du har samlat in alla 6 stenarna kan du förstöra portalen.

Hades 6stones.png

När du förstör portalen kommer alla portaler i alla dina städer att försvinna och du får 6x "landexpansion" i din utökade förråd. Aktiverar du landexpansion får +100 fri befolkning.

Hades prize.png

Utmärkelse

Du kan få följande utmärkelse när du förstör portalen.

Portalförstörelse

Portal destruction award.png