Teater

Från Wiki Grepolis SE
Hoppa till navigering

Huvudsida -> Byggnader / Poängtabell -> Teater

Under konstruktion Oanvänd teater Pågående teaterspel
Teater under konstruktion Oanvänd teater Pågående teaterspel

Om du bygger en teater kan du visa stora teaterspel för befolkningen och därmed höja den kulturella nivån i staden.


Teatern är en specialbyggnad. Om du väljer att bygga en teater kan du inte bygga Termer, Bibliotek eller Fyr i samma stad. Precis som alla andra specialbyggnader kan du inte uppgradera teatern, men den ger 500 poäng av bara en nivå.


När du har byggt en teater får du tillgång till att hålla teaterspel genom att först gå till Torget och kulturöversikten. Trots att det inte behövs för att bygga teatern kommer du behöva Akademi nivå 30 för att hålla teaterspel. Det kostar 10000 trä, 12000 sten och 10000 silver, och tar fem dagar med världshastighet 1*. När teaterspelen tar slut får du 1 kulturpoäng och möjligheten att hålla teaterspel igen.


* Med nuvarande världsinställningar tar det fem dagar (120 timmar) på Alfa, nästan tre dagar (60 timmar) på Beta, och nästan två dagar (40 timmar) på Gamma, Delta och Epsilon.

Byggnadskrav

Byggnadsnivåer

Högsta nivå: 1

Level Poäng Kostnad ByggnadstidBuilding Time
Wood Stone Silver Population
1 500 8000 8000 8000 60 4:13:08

Den här tabellen visar standarddata för resurskrav, bondgårdskrav och tidsåtgång för att bygga byggnaden. Om du har utforskat teknologier i akademin för att förändra standarddata (Arkitektur och Byggkran) kommer siffrorna i tabellen inte stämma för dig. Byggnadstiden påverkas även av världshastigheten och stämmer bara för hastighet på ett värde av 1.