Diskussion:Kolonier

Från Wiki Grepolis SE
Hoppa till navigering

Nivå av byggnader i ny stad

Jag grundade precis en ny stad (i Beta) genom att kolonisera en tom plats. När staden var färdigbyggd (24 timmar efter att koloniskeppet kommit fram) hade jag de här nivåerna på mina byggnader:

Senat 10, Bondgård 10, Lager 10,

Sågverk 15, Stenbrott 15, Silvergruva 12,

Kaserner 4, Stadsmur 2, och Grotta 2.

Jag vet inte om det här är statiska siffror som alltid gäller, eller om det beror på olika saker. Det kanske påverkas av min egen poäng, det kanske påverkas av hur lång tid världen har funnits, det kanske påverkas av genomsnittspoängen på min ö.

Nu skulle jag gärna vilja veta vilka nivåer andra spelare får på sina helt nybyggda kolonier. Tänk på att det som skrivs här är offentligt för alla att läsa, så om du har anledning att vara paranoid pga fiender kan du skicka privat post till mig i spelet istället. -- Nilli 13 juni 2010 kl. 19.32 (UTC)

Grundade en ny stad nu med precis samma förutsättningar, och fick precis samma nivåer på mina byggnader. Det betyder att det antagligen inte baseras på hur mycket poäng någon har. Det kanske fortfarande baseras på hur gammal världen är, men jag tror att det är fasta siffror som alltid gäller. -- Nilli 18 juni 2010 kl. 16.48 (UTC)
Grundade ännu en stad nu, och fick precis samma nivåer på byggnaderna. De är alltså inte variabla och blir likadant för alla. Det är fortfarande möjligt att det är olika beroende på vilken värld man gör det i, eftersom alla städer jag grundat har varit i Beta. -- Nilli 21 september 2010 kl. 15.19 (CEST)
Grundade nyss en stad i Alpha där jag hade exakt samma nivåer på byggnaderna, alltså gäller nog detta hela spelet. -- Foil 07 februari 2011 02:35 (CEST)